Enrol

Få stemmen din hørt

Del synspunktene dine og bestill din neste flytur på en rimeligere måte.

Hva er Surveys for CashPoints?

Hvem er vi? Surveys for CashPoints er et markedsundersøkelsespanel, eksklusivt for Norwegian Reward-medlemmer for å dele sine synspunkter. Som medlem vil du delta i spørreundersøkelser på nettet og tjene CashPoints for hver eneste du fullfører. Så dette er din billett til å spare penger på din neste ferie.

Du svarer, vi belønner

Surveys for CashPoints kan være din enkleste måte å tjene CashPoints på. Her er hvorfor:

- Det er gratis – det koster ingenting å melde seg på, og det forblir slik, for alltid

- Det er enkelt – markedsundersøkelsene våre er alltid enkle og stressfrie

- Det er moro – del din mening om kjente merkevarer, populære emner og mer

Hva er spørreundersøkelser?

Kort fortalt er spørreundersøkelser en måte for tjenesteleverandører å finne ut hva kundene deres mener. De lager spørreskjemaer på nettet, kjent som spørreundersøkelser, og spør om din mening om deres service, produkter og reklame. Dette gir disse organisasjonene direkte, verdifulle tilbakemeldinger og gir deg muligheten til å påvirke fremtiden til merkevarene du kjenner og er glad i.

Hvordan fungerer spørreundersøkelser?

Svar på spørsmål, tjen CashPoints – det er så enkelt som det. Når du har registrert deg vil du begynne å motta e-poster som inviterer deg til å delta i ulike spørreundersøkelser.

Hver markedsundersøkelse vil variere etter emne, lengde og antall CashPoints tildelt for fullføring. Når du har besvart alle spørsmålene i en markedsundersøkelse, vil du motta antallet CashPoints som ble oppgitt i invitasjonen din, kreditert Norwegian Reward-kontoen din innen 28 dager.

Husk, at deltakelse i en markedsundersøkelse alltid er alltid frivillig, og du står fritt til å gjennomføre så mange eller så få spørreundersøkelser du vil. Bare husk, jo flere spørreundersøkelser du tar, jo flere CashPoints tjener du!

Merk, spørreundersøkelser er skapt og distribuert av Dynata. Norwegian vil ikke ha tilgang til svarene dine.

Bli kjent med Surveys for CashPoints

For å finne ut mer om panelopplevelsen, ta en titt på våre Vanlige spørsmål Personvernerklæring  og  Vilkår og betingelser . Ta også gjerne kontakt med oss.